avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Persoane straine, din afara UE, pentru prestare de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Persoane straine, din afara UE, pentru prestare de servicii online.

Buna ziua! O sa am persoane straine, din afara UE care imi vor presta servicii online in Romania. Cum se trateaza aceasta problema din punct de vedere fiscal? Ce tip de contract se incheie sau cum pot sa ii platesc legal pe oamenii astia, la ora lucrata?
Ultima modificare: Duminică, 11 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 12 Iunie 2023
Se pot incheia c.i.m. cu clauza de telemunca sau cu munca la domiciliul ..
Mă interesează un contract de prestare servicii, nu contract individual de munca.
Contractul de prestari servicii se pot incheia numai in anumite condtii cu persoanele fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract achitare servicii prestate online, plati restante marinfo marinfo Buna ziua, Colaborez de ceva cu o companie din Maria Britanie, prestari servicii online - remote, fapt pentru care primesc compensatie luna de luna fixa, eu ... (vezi toată discuția)
Contract munca persoana de alta nationalitate ptar ptar 1. Este posibil ca o societate comerciala din Romania sa angajeze sau sa colaboreze (legal) cu persoane de nationalitate straina (India, China, Vietnam, ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii Iuliana Preda Iuliana Preda In cazul unei persoane de profesie economist s-ar putea incheia un contract de prestari servicii cu o persoana juridica, care sa fie inscris la Administratia ... (vezi toată discuția)