avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Dacă am o vechime de zece ani În grupa 1 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Dacă am o vechime de zece ani În grupa 1 de muncă ...

Bună ziua
Dacă am o vechime de zece ani
În grupa 1 de muncă (miner subteran),și beneficiez de reducerea aferentă grupei de muncă
Întrebare:
Beneficiez și de reducerea de doi ani dacă am locuit în localitățile amintite în lege ...?
Cu grad ridicat de poluare..!!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:29, 11 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Cele doua reduceri nu se cumuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare bună ziua dacă am o vechime de zece ani În grupa ... Muryca Muryca Pensionare Bună ziua Dacă am o vechime de zece ani În grupa 1 de muncă (miner subteran),și beneficiez de reducerea aferentă grupei de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de mai multe reduceri la vârsta standard de pensionare fără penalizare? am o vechime totala de 31 ani plus facultate dacă am lucrat ... dana1965 dana1965 Am o vechime totala de 31 ani plus facultate Dacă am lucrat în grupa 1 de munca 11 ani și am o reducere de 5 ani și 6 luni la vârsta de pensionare pt ca ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)