avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. L-am dus pe fratele meu la magazin să-și ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. L-am dus pe fratele meu la magazin să-și cumpere ...

Buna ziua. L-am dus pe fratele.meu la.magazin să-și cumpere un suc. Eu i-am dat cardul meu sa plătească sucul. Eu l-am așteptat afara.
Vazntoarea a luat de pe card 100 leinin plus pe motiv ca avea tatal meu datorie la ea. După ce a ieșit fratele.meu din magazin și mi-a spus ce s-a întâmplat eu m-am dus în magazin și i-am spus vânzătoarei să-mi dea banii înapoi. Ea a spus "Sa ți dea tatal tău înapoi "

Ce pot face în situația asta? Ce legi a încălcat? O pot da în judecată? Ce sancțiuni poate primi? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:38, 14 Iunie 2023
Eu as face plangere la Politie pentru utilizare frauduloasa de mijloace de plata electronice, ce treaba aveti dvs. cu datoriile tatalui.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati plangere oficiala la politia teritoriala,care va cerceta speta,va verifica datele si in final va dispune solutie legala
A emis bon fiscal pe toata suma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa ContSters361273 ContSters361273 Buna ziua, am si eu o intrebare... sunt casier la o firma de haine destul de mare si aseara din greseala am uitat sa scanez un produs unui client, adica i l-am ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat doar in privinta produsului, amenintari din partea clientului aura19731991 aura19731991 buna seara.muncesc in comert .azi a venit un client care a cumparat un produs.fara sa vreau i am batut pe bon in loc de ceafa ca el asta a cumparat ... (vezi toată discuția)
Furt magazin marilena99 marilena99 Buna ziua! Am si eu o intrebare, am facut ieri o mare greseala pe care o regret enorm, am furat dintr-un magazin de cosmetice un fard de sprancene. Alarma nu a ... (vezi toată discuția)