avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicii sunt decedati iar in casa parinteasca nu mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicii sunt decedati iar in casa parinteasca nu mai locuieste ...

Bunicii sant decedati iar in casa parinteasca nu mai locuieste nimeni...uneori fiica(mama mea)mai facem curatenie si ingrijire.Nu este facuta succesiune dupa bunici.Cine plateste impozitul pe casa??Art.455 Cod Fiscal nu prevede nimic in acest sens
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:27, 12 Iunie 2023
Mama dvs. a dat declaratie de acceptare a mostenirii?
Daca nu... ar trebui sa o faca, asta se face la notar, sa nu spuna apoi ceilalti mostenitori ca nu a acceptat mostenirea si sa o excluda...

Cat despre impozit... mostenitorii ar trebui sa l platesca
Ultima modificare: Luni, 12 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire mostenire ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, In cazul in care exista 4 copii, tatal decedeaza, unul din cei 3 copii locuieste in casa parintilor impreuna cu mama ramasa in viata. Tatal a ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)
Mostenire mama orber orber Buna ziua! Bunicul meu din partea mamei a murit acum 6 ani,dupa decesul lui s-a facut succesiunea intre bunica si cei 4 frati ai mamei mele. Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)