avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare in contabilitate a comisionului din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare in contabilitate a comisionului din afiliat marketing

Buna ziua. Mă ajutati va rog cu o întrebare. Cum se înregistrează în contabilitate un comision din afiliat marketing? Am un SRL în România, neplătitor de TVA, iar firma din Statele Unite care mi-a trimis comisionul aferent afilierii de marketing, a emis o factura pentru clientul final (pe care eu nu îl cunosc) și mie îmi transfera comisionul aferent afilierii de marketing. Am nevoie sa emit o factura pentru acest comision primit, chiar dacă nu o pot trimite firmei respective? Sau se poate înregistra comisionul în contabilitate fără factura emisă de mine si dacă da, cum?

Alte discuții în legătură

Pot ramane neplatitor tva daca facturez marketing catre firma us? MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Servicii de Affiliate Marketing si Marketing. Firma din Romania inregistrata ca neplatitoare de TVA, trebuie sa devina platitoare de TVA (nu ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii freelancing / depasire plafon tva dorincornea dorincornea Am un PFA la norma de venit (cod CAEN 6202) si prestez servicii de consultanta IT exclusiv printr-o platforma online de intermediere pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)