avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua.Există un termen legal sau se poate o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua.Există un termen legal sau se poate o înțelegerr ...

Bună ziua.Există un termen legal sau se poate o înțelegerr cu executorul care mi-a oprit 7 luni rate în valoare de 10000 lei de a-mi fii înapoiați căt mai repede.Am căștigat procesul definitiv în instanță.Sau singura soluție este justiția?Mulțumesc frumos .O zi bună.
Buna ziua, cu hotararea judecatoreasca definitiva mergeti la executor si faceti cerere de restituire a sumelor. Ati procedat in acest fel?
Bună seara.Nu am făcut,dar cum este mai bine să obțin suma mai repede? Să deschid un proces în instanță sau să vorbesc cu executorul? O seară bună.
Buna.ziua, daca s-a dispus restituirea prin hotarare, nu aveti ce alt proces sa faceti.
Depinde de situație dacă ați cerut și obținut întoarcerea executării atunci notificați creditorul căruia ii datorați banii.Daca nu ați cerut și întoarcerea executării e mai complicat..
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai poate obţine o hotarare judecatoreasca ? oanaportar oanaportar S-a facut o actiune impotriva unui salariat pentru restituirea unei sume de bani, ca urmare a desfiintarii unei hotarari judecatoresti insa nu s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am castigat intoarcerea executarii silite, sau desfiintat toate titlurile executarii si s-a dispus recuperarea sumelor executate. Daca cealalta parte face apel ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecătoresc Anamaria Alexandra Anamaria Alexandra Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința ... (vezi toată discuția)