avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Fosta sotie a logodnicului meu incearca de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Fosta sotie a logodnicului meu incearca de 2 ani sa ...

Buna ziua. Fosta sotie a logodnicului meu incearca de 2 ani sa "imi puna in spate" tot felul de fapte precum spargerea conturile de mail, crearea de conturi pentru a vedea facturile si desfasuratoarele de la rds, urmarirea ei prin oras, zgarierea masinii si multe altele. Am incercat in nenumarate randuri sa vorbesc cu ea fata in fata, dar refuza. Si ma tot ameninta cu plangeri la politie. Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Caci este foarte obositor sa astept sa faca ea plangeri ca eu sa ma pot apara cumva
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 02:12, 20 Iunie 2023
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
refuzati sa vorbiti la telefon sau prin mijloace electonice. vedeti-va de viata. n-o puteti impiedica sa va faca vreo plangere, este un drept fundamental. cum va parvin aceste informatii/ comentarii?
Il suna pe logodnicul meu sau i le transmite atunci cand se duce sa isi viziteze copilul la ea acasa. In fiecare saptamana apar alte acuzatii. Considera ca sunt o psihopata si un hacker de temut, daca ar fi sa o citez pe ea. Si toate acuzatiile le impacheteaza in intentii bune spunand ca astfel il apara pe logodnicul meu de mine.
9 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ceea ce o sa scriu n-are nici o conotatie legala: problema dvs e logodnicul..
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
chiar asa, ce face logodnicul, duce vb de colo, colo ? poate sa ii zica direct sa taca sau sa faca reclamatie la politie, nu sa ii impuie capul.
6 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai "barbateste" pentru logodnic ar fi sa reglementeze dumnealui problema fiind cheia rezolvarii, si sa inceteze sa fie "purtatorul de cuvant" al fostei. Dumneaei are acces liber la petitie si justitie dar viata merge inainte daca dumnealui vrea sa aveti un viitor comun, si mai ales ca acesta sa "sune bine". Succes!

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta noul cod civil? annamaria24 annamaria24 Fosta sotie a logodnicului meu a plecat in Belgia cu fetita de 7 ani fara nici o explicatie ,cum isi va putea vedea fata daca efectiv nu este lasat sa se ... (vezi toată discuția)
Infidelitate dorel_cri dorel_cri ce se poate face in mod legal si juridic impotriva unei persoane care intra in viata privata a unei familii incercind sa o distruga, determinind ca una din ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume la solicitarea fostului sot alfa_omega alfa_omega Prin sentinta de divort sotul a fost de acord ca fosta sotie sa poarte numele dobandit prin casatorie. de la divort au aparut conflicte majore si acuze ... (vezi toată discuția)