avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua nepoata mea are 17 ani doar mama ei mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua nepoata mea are 17 ani doar mama ei mai trăiește ...

Bună ziua nepoata mea are 17 ani doar mama ei mai trăiește as dori sa știu daca poate merge cu acesta în vacanta doar cu buletinul ei precizez că are doar copie după certificatul de deces al tatălui , trebuie să își facă pașaport??mă poate ajuta cineva cu informații sa nu se trezească că le trimit înapoi vacanta se petrece în Bulgaria vor merge cu mașina
Cel mai recent răspuns: Andreiaeveline , utilizator 22:07, 13 Iunie 2023
Ii trebuie buletinul, certificatul de deces copie si original. SI procura notariala din partea mamei pt insotitor. Parca insotitorului ii trebuie si cazierul.
Însoțitorul este mama ei
Atunci fara procura si cazier.
Deci se poate cu buletinul și certificatul de deces al tatălui ei doar că ea are copie
La granita cere si originalul. Am patit-o eu.

Alte discuții în legătură

Pasaport minor claudiaaydogan claudiaaydogan buna ziua as dori sa stiu daca unui minor de o luna si jumatate i se va face pasaport individual sau va fi inscris pe pasaportul unuia dintre parinti de ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de nastere in romania meme1234 meme1234 as dori sa stiu cum se poate transcrie certificatul de nastere in romania. copilul are mai putin de un an. tatal spaniol, mama romanca, certificat eliberat de ... (vezi toată discuția)
Aducere copil din romania inapoi in strainatate... ioana d ioana d"arc buna seara,am un copil nascut in strainatate pe care l-am dus in romania si are grija mama mea de el,as vrea sa il aduc inapoi si vreau sa stiu ce acte am ... (vezi toată discuția)