avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, Lucrez ca si freelancer. Colaborez cu o ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, Lucrez ca si freelancer. Colaborez cu o companie din ...

Buna ziua,

Lucrez ca si freelancer. Colaborez cu o companie din Germania care a intrat in insolventa de curand. Compania m-a informat ca o sa-mi plateasca doar facturile emise dupa data instituierii insolventei. Nu imi pot oferi nici o garantie cu privirea platii facturilor emise anterior acestei date.

Rog recomandari in aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 12:09, 3 Iulie 2023
Informati-va asupra legislatiei aplicabile. In Romania, pentru facturile anterioare, v-ati fi inscris in masa credala. In nici un caz nu vi se va plati intrega valoare facturata..
Va trebui sa procedati conform legii germane in materia insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compania cu care am avut contract de transport a intrat in insolventa si nu mi-a platit facturile restante RanydA RanydA In perioada 2014-2016 am avut contract cu o companie care a intrat in insolventa.In prezent am pregatit dosarul pentru a-mi recupera banii,dar compania ... (vezi toată discuția)
Clienti neincasati pfa contawest contawest Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum procedez in cazul unui pfa platitor de tva care are de incasat 2 facturi de la 2 clienti care au intrat in ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi de imagine jebeleanu jebeleanu buna ziua, in urma cu ceva timp firma la care lucrez s-a folosit de imaginea mea in scopuri publicitare ... fara ca eu sa semnez un contract in prealabil. de ... (vezi toată discuția)