avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După judecata succesiune teren intravilan, m, am ales ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După judecata succesiune teren intravilan, m, am ales cu o sulta ...

După judecata succesiune teren intravilan, m, am ales cu o sulta de plata. cum fac ca să scad din sulta impozitul pe teren neachitat, de 10 ani. Adică sa plătească și creditorii moștenitorii acel impozit. Nu doar eu. O zi buna va doresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Daca aveti pretentii legate de plata impozitului, va trebui sa va adresati instantei de judecata, in sensul obligarii coproprietarilor la plata sumelor de bani datorate, conform cotei-parti din dreptul de proprietate.

Aveti in vedere faptul ca dumneavoastra puteti solicita sumele de bani achitate, pentru ultimii trei ani, avand in vedere termenul de prescriptie de 3 ani, aplicabil in speta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coproprietate pe cote parti. reguli privind plata impozitului si vanzarea cris_89 cris_89 In urma succesiunii facute in urma decesului bunicului, mama mea a mostenit o jumatate dintr-o proprietate (casa parinteasca) iar cealalta parte a fost ... (vezi toată discuția)
2 proprietari pe titlu de proprietate teren,unul singur plateste impozit pe teren de 21 de ani GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, pe o suprafata de teren compusa din o parte intravilan si o parte extravilan exista un titlu de proprietate pe care sunt trecuti 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune si partaj mostenitori demianotelia demianotelia Buna ziua. Parintii nostri au decedat in urma cu 9 ani si 6 luni. Titlul de proprietate pe mai multe terenuri extravilan si un teren intravila este pe numele ... (vezi toată discuția)