avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde trebuie sa inregistreze o persoana fizica un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde trebuie sa inregistreze o persoana fizica un certificat ...

Unde trebuie sa inregistreze o persoana fizica un certificat calificat de semnatura electronica pentru a putea fi folosit la semnarea actelor pentru procese?
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 18:21, 13 Iunie 2023
Nu trebuie sa o inregistreze nicaieri ..daca va semna pentru alte persoane ii va trebuie o procura notariala in acel sens.
Pe site aici de unde am cumparat semnatura de ce zice ceva de Inregistrarea si reinnoirea certificatului digital la ANAF?

Cornel Vasile a scris:

Nu trebuie sa o inregistreze nicaieri ..daca va semna pentru alte persoane ii va trebuie o procura notariala in acel sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)