avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine poate sa ma ajute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine poate sa ma ajute

Anul acesta se poate face succesiune gratuit cine ma poate ajuta cu o informație se fac succesiuni gratis la agentia de cadrastru Dâmbovița
Succesiunile se fac la notar si nu sunt gratuite.
exista un program de cadastrare gratuita pentru terenuri extravilane, dar se adreseaza proprietarilor cu acte
Succesiunea se dezbate la notar sau în instanta achitând taxe,onorariu etc.Eventual cadastrul se poate face gratuit prin programul respectiv..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru facut de ancpi --- succesiune gratuita? emil1702 emil1702 In cazul in care intr-o localitate s-a terminat procesul de cadastrare facut prin ANCPI, succesiunile dupa defunctii care locuiau in localitatea respectiva ... (vezi toată discuția)
Casa mostenita cadastrata gratis? GYOGYO GYOGYO Buna ziua.Am mosyenit 25% dintr-o casa in 2010.Nu a fost facut succesiunea.Acum pot cere sa fiu trecut in casa mostenita ca coproprietar gratis?daca da ce acte ... (vezi toată discuția)
Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)