avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna, Pot imprejmui cu gard si amplasa pe un teren ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna, Pot imprejmui cu gard si amplasa pe un teren EXTRAVILAN ...

Buna,

Pot imprejmui cu gard si amplasa pe un teren EXTRAVILAN un cort de evenimente (loc de joaca copii/loc pt ateliere de creatie, cursuri)? Voi primi toate aprobarile necesare pt deschiderea afacerii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:17, 14 Iunie 2023
discutati cu primaria. autorizatia de constructie este o problema de oportunitate in extravilan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie gard pe suprafata de 15m arabil stejarul stejarul Buna seara, Am si eu un teren inchiriat de 15 m - pe care Primaria mi l-a inchiriat cu destinatia de teren arabil... Pentru a imprejmui terenul cu un gard ... (vezi toată discuția)
Autorizație împrejmuire spațiu verde! Chabal Chabal Bună seara, Vă rog să-mi spuneți, dacă se poate, fără să faceți trimitere la vreo lege, dacă pentru a împrejmui spațiul verde din fața unui ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii pentru un salon evenimente tzigaie tzigaie Buna ziua, Intentionez sa deschid un cort de evenimente (nunti, botezuri, petreceri private). Din cunostiintele mele voi avea codurile CAEN 9329 si 5540 (pt ... (vezi toată discuția)