avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Am achitat integral un credit in urma unei ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Am achitat integral un credit in urma unei executari ...

Buna ziua.Am achitat integral un credit in urma unei executari silite.Insa nu sa trimis adresa de sistare a popririi de pe contul de salariu.
Am sunat la executor si personalul de acolo mi-a comunicat faptul ca va trimite adresa catre banca abia dupa ce va veni executorul din concediu odihna.Este normal sa astept dupa executor pana vine acesta din concediu?
Tot atunci au zis ca imi vor returna si sumele oprite in excedent.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:53, 15 Iunie 2023
Vi se pare că mai este ceva normal? Lăsând ironia deoparte, e dreptul executorului să aibă concediu. Important este că o să vă returneze sumele încasate în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire executor judecatoresc achitata integral milikutza milikutza Buna ziua, sotul meu a luat in anul 2006 un credit in valoare de 10.700 lei de la o banca, a avut de dat inapoi 21.500 lei pe o perioada de 10 ani. Timp de 5 ... (vezi toată discuția)
Ridicarea popririi tuilleries tuilleries Bună ziua. Vă rog sa ma lamuriţi în următoarea chestiune: am avut instituită poprire pe salariu. Luna aceasta a fost ultima lună de reţineri, ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)