avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in alt oras ...

Buna ziua! Am primit o amenda de la politia locala in alt oras decat cel in care am domiciliul, respectiv in alt judet. Politistul mi-a spus ca pot sa o platesc la primaria orasului dar doamna de acolo mi-a zis ca trebuie sa ma duc sa o platesc in locul unde am domiciliul sau o sa apara ca neachitata acolo, in contextul in care am mai platit amenzi locale fara sa fiu instiintat de asa ceva. Care este faza? Inca am chitantele, trebuie sa ma duc sa o le dau si la primaria unde am domiciliul?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:21, 16 Iunie 2023
Nu e nici o faza, amenzile trebuie sa le platiti la DITL din localitatea de domicilu. Toate sumele se duc la bugetul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie achitata in contul altei institutii locale. cristinaurian cristinaurian Buna ziua. Am domiciliul in judetul Cluj, intr-un sat. Am primit o amenda de circulatie, in data 30.01.2013, in prima localitate de langa Cluj-Napoca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proces verbal incheiat de politia locala baia ... DENYYY DENYYY Buna ziua! Am un proces verbal incheiat de Politia locala Baia Mare pentru parcare ..... pe societate. Jos pe PV este specificat contul in care se achita ... (vezi toată discuția)
Amenda Denisa_vsc Denisa_vsc Bună ziua. Am plătit o amendă data de poliția locală la primăria din orașul respectiv, eu fiind din alta localitate, prin intermediul site-ului ... (vezi toată discuția)