avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Vecinul este în incapacitatea de a se mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Vecinul este în incapacitatea de a se mai descurca. ...

Buna seara!
Vecinul este în incapacitatea de a se mai descurca. Am încercat sa îl ajutam insa nu putem la nesfârșit. Locuiește la curte și mai are o sora care locuiește în alt oraș. Aceasta îl vizitează odată pe luna sau la 2 luni. Mi s-a propus sa ma gândesc la îngrijire insa nu am siguranță că vor fi serioși. Știu ca nu au făcută succesiunea după parinti și niciunul dintre ei nu are copii.
Ce opțiuni am în condițiile în câte el este greu deplasabil ?
Dacă sora nu este de acord el poate decide pe partea lui?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: angelica82 , utilizator 14:14, 17 Iunie 2023

Posibil sa se fi schimbat insa stiu ca erau răspunsuri de la persoane în domeniu ( avocați sau juriști) de aceea am scris.
Intenția nu era sa se simta cineva disconfort de aceea am și mulțumit.
gi-jane2 a scris:

Pentru " pareri" avizate, mergeti la cabinetul unui avocat, aici sunteti pe un forum si ce se scrie aici, nu reprezinta consultanta juridica, scrie si in regulament.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire didiclung didiclung Buna ziua, avem o problema suntem 3 frati doar unu din parinti mai este in viata dupa moartea tatalui nu sa deschis succesiune , eu as vrea sa ii cedez partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune din oficiu - art 1112 cod civil FeliciaVincze FeliciaVincze Buna seara, Am primit o citatie, eu sora si tatal nostru, sa ne prezentam la data de...la notarul public x...pentru dezbaterea succesiunii dupa mama noastra ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi ... Ralucaa08 Ralucaa08 Buna ziua! Suntem 3 surori, cea mare nu tine legatura cu noi nici cu mama noastra de mai bine de 15 ani refacandu-si viata (tatal fiind decedat) iar mama ne-a ... (vezi toată discuția)