avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, 1 As dori sa depun niste cereri in numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, 1 As dori sa depun niste cereri in numele altcuiva ...

Buna ziua,
1 As dori sa depun niste cereri in numele altcuiva ( la primarie de ex). Semnate bineinteles de acea persoana.
Nu vreau sa ridic nimic in numele altcuiva.
Exista vreo lege care ma impiedica sa fac acest lucru?

2 Pot trimite cerere online la orice primarie din tara ? S-a facut vre-un sistem centralizat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:05, 16 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
1) persoana respectiva trebuie sa va dea procura notariala pentru a depune cererile.
2) Puteti trimite on-line doar la primariile ce au aceasta posibilitate. Nu exista un sistem centralizat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
primaria trebuie sa aiba o adresa de mail, nu stiu ce vreti sa depuneti, dar puteti trimite solicitarile pe mail.
Conteaza si ce, nu toate se rezolva pe mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru contabila branzovenescu branzovenescu In ce conditii trebuie o firma sa faca procura notariala contabilei? Procura este pentru depunerea online a situatiilor contabile. Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura online andreeaz andreeaz Suntem obligati sa utilizam procedura onlline, dar nu s a dat nici un ghid, etapele care trebuiesc urmarite....primesc mereu pe mail- cursuri seap...tinute la ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)