avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cheltuielile de marketing sunt deductibile?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cheltuielile de marketing sunt deductibile?

Bună ziua! Un SRL care este încadrat la impozitul pe venit de 1%, poate deduce integral cheltuielile de marketing&publicitate (ex. reclame TikTok, Facebook, Google etc.) sau doar TVA-ul ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: AdrianSTON , utilizator 13:38, 16 Iunie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online cu tricouri de tip dropship cristina227 cristina227 Buna, doresc sa imi deschid o afacere online cu tricouri de tip dropship. Practic eu voi avea un site cu modele de tricouri, iar cand cineva cumpara un tricou, ... (vezi toată discuția)
Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Taxe venituri reclame georgevlad georgevlad Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu plata taxelor din reclame (Google Adsense, publicitate pe site, etc). 1. Am PFA pus deja in functiune de ... (vezi toată discuția)