avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seară am și eu o întrebare În urma unui ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seară am și eu o întrebare În urma unui incendiu de ...

Bună seară am și eu o întrebare
În urma unui incendiu de mașină provocat de proprietarul mașinii focul a avariat încă un autovehicul și as dori sa știu dacă polița rca acoperă despăgubirea celui de al doilea le autoturism
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:34, 17 Iunie 2023
Cum a provocat proprietarul incendierea propriului vehicul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca masina incendiata in urma unui accident glp glp Buna ziua! Acum cateva seri masina mea a fost incendiata in urma unui impact in parcare cu o alta masina. Impactul a avut loc fara ca in vreuna din masini sa ... (vezi toată discuția)
Accident de masina raciudaniel raciudaniel Buna ziua. Ieri am provocat un accident de masina, fara victime. Conducatorul uneia dintre masinile implicate a dorit ca politia sa vina sa faca constatarile. ... (vezi toată discuția)
Recuperare pe rca cost transport masina pe platforma Roger25 Roger25 Buna seara, Astazi s-a produs un eveniment rutier, in care eu am intrat usor in cel din fata mea (pentru a a franat prea brusc si nu l-am mai putut evita), ... (vezi toată discuția)