avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Părinții au murit amândoi, și am rămas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Părinții au murit amândoi, și am rămas 12 moștenitori. ...

Buna ziua. Părinții au murit amândoi, și am rămas 12 moștenitori. După tată am primit și pensie de urmaș deoarece a fost deportat bunicul ( tatăl lui tata). Fiecare dintre noi copiii am primit de la părinți care o parcelă de pământ, dar din păcate fara acte.. și am dori sa intabulam pământul pe fiecare din noi. acest lucru va afecta pensia de moștenitor ? Nimeni nu va renunța până la urmă la moștenire... Doar se vor face actele ( frații mei încă nu sunt hotărâți pentru succesiune) . Mulțumesc foarte mult. Cu stima Silvana B.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un teren agricol care este pe numele bunicului ... balasilvana balasilvana Buna ziua. Am un teren agricol care este pe numele bunicului meu. Problema este următoarea, acesta este moștenire la 4 copii ( toți frații tatălui meu). ... (vezi toată discuția)
Mostenire enigela enigela Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Se dezbate abia acum mostenirea dupa strabunicul care a decedat acum 20 de ani. La masa succesorala au ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)