avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Am trăit în concubinaj 5 ani din care a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Am trăit în concubinaj 5 ani din care a rezultat ...

Bună ziua. Am trăit în concubinaj 5 ani din care a rezultat un copil de 1 an
Am plecat de la concubin când a plecat în străinătate la mama împreună cu copilul și l-am dat în judecată pt alocație ca era pe el, pentru pensia alimentară și copilul sa fie în custodia mea. Și i-am spus înainte că voi pleca deoarece îmi vorbea foarte urât. Am dovezi pe telefon că el nu are grijă,că îl tratează cu spatele și îmi vorbește urât, jignește, înjura. Nu am avocat că e foarte mult 25 milioane,se pot pune probe la dosar? Le ia în considerare? El vrea sa îmi ia copilul și bagă fel și fel de minciuni dar eu am dovezi,el sa folosit de alocatia copilului și ca să nu de-a pensia alimentară de asta îl vrea. Am nevoie de un sfat
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
adelanico1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:46, 17 Iunie 2023
Puteți solicita martori,depune mesajele de care faceți vorbire etcetc.Trebuia sa mai întrebați și alți avocați poate gaseati și alte variante(eventual cu 10-15%)mai mici,mai.putin în nici un caz fiind vorba totuși de un proces).sau puteați achita macar un onorariu pt ca un av sa va redacteze acțiunea și o motiveze cum trebuie etc.Se vs efectua ancheta sociala pt a vedea ce condiții aveți,unde locuiți ce venituri etc.Faceti dovada ca dvs va ocupați de copil ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Vorbiți cu mai mulți avocați, că nu toți au aceleași tarife. Unii avocați sunt mai ieftini.
Ați plăti mult mai puțin dacă ați solicita unui avocat numai să vă redacteze acțiunea care să o depuneți la judecătorie.
Interesați-vă pe la rude sau cunostințe, să vă recomande un avocat mai ieftin.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon familial. buna ziua, ma numesc andrei si am cunoscut donând niste haine, ... Andreiysu Andreiysu Buna ziua, Ma numesc Andrei si am cunoscut donând niste haine, carucior de copii, jucării, etc. o persoană care are nevoie de ajutor. Este o femeie de 20 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara; copii rezultati in afara casatoriei gabytzu1988 gabytzu1988 am trait in concubinaj 4ani cu un barbat din constanta din care au rezultat 2 copii.el e un barbat alcoolic violent.miam scos certificat medico legal am dosar ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la ceva după o relație de concubinaj? am cumpărat împreună o casă pe care acum fostul partener vrea s-o vândă adelaide1 adelaide1 Buna ziua! Am trăit cu cineva in concubinaj 5 ani si am primit si inelul de logodnă, iar din aceasta relatie de concubinaj a rezultat si o fetita...inainte ... (vezi toată discuția)