avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa poate raporta un sot la urmatorul caz ? Nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa poate raporta un sot la urmatorul caz ? Nu exista divort ...

Cum sa poate raporta un sot la urmatorul caz ? Nu exista divort nici demers in sensul acesta, insa in urma interpunerii socrilor in neantelegerile dintre soț si sotia lui (nu exista violenta, amenintari ci doar idei diferite) , parintii sotiei o conving sa ia copiii si sa plece la ei, acestia pregătind ridicarea lor cu masina si rudele sotiei. Sotia accepta asteptand ziua cand rudele sa vina a o ridica inpreuna cu copiii.
Cum poate sotul, tatal copiilor sa apeleze la lege pt ca, copiii, sa nu paraseasca domiciliul ?
In caz de neintelegere intre parintii care exercita in comun autoritatea parinteasca, instanta este singura in masura sa decida asupra stabilirii locuintei copilului.

Dar pana la instanta mentineti comunicarea si dialogul cu sotia, poate ceva terapie de cuplu, incercand sa aduceti la un numitor comun discutiile dintre dvs daca telul este pastrarea familiei. Nu stim si nici nu dorim sa stim care sunt discutiile dintre dvs, insa daca va doriti mentinerea relatiei fiecare dintre dvs trebuie sa gaseasca cai de comunicare, altfel nu se va putea.
Nu aveți la ce lege sa apelati in acest moment.Sotia pleacă, face demersuri sau nu.pt divorț,în funcție de acțiunile acesteia acționați si dvs după ce discutați în prealabil cu un av.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu. după căsătorie am cumpărat un autoturism ... Puyan Puyan Părăsire domiciliu. După căsătorie am cumpărat un autoturism cu soția care s-a trecut pe numele meu. după un an de zile același autoturism a fost ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori - fara acordul sotiei radu_radu radu_radu Buna ziua, ma confrunt cu o problema foarte delicata. Eu si sotia mea nu mai suntem un cuplu de mai bine de 2 ani, nu mai avem relatii intime, eu nu o mai ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil din tara anymaryh anymaryh buna ziua! va rog sa ma ajutati intr-o problema : eu si cu sotia suntem casatoriti, din care a rezultat o fetita (acum are 7 ani), noi nu mai suntem inpreuna ... (vezi toată discuția)