avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua ! Am autorizație de construcție pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua ! Am autorizație de construcție pentru casa cu cărămidă. ...

Bună ziua ! Am autorizație de construcție pentru casa cu cărămidă. M-am răzgândit și vreau sa o fac pe schelet metalic. Trebuie o noua autorizație ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:26, 17 Iunie 2023
Desigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de demolare Mircea Razvan Mircea Razvan Buna ziua. Am castigat definitiv un proces civil in care sunt abilitat sa demolez constructiile de beton si zidarie pe schelet metalic ( foste cotete ) ... (vezi toată discuția)
Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie 2 suspectul suspectul Din necesitatea de a imi elibera garajul am cumparat niste profile metalice subtiri si am construit un schelet metalic cu gandul sa il imbrac in nylon (un ... (vezi toată discuția)