avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună! Din cauza unor puștani care,din lipsa de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună! Din cauza unor puștani care,din lipsa de ocupație si ...

Bună! Din cauza unor puștani care,din lipsa de ocupație si in special de lipsa celor 7 ani de acasa care imi vandalizează pertele exterior al apartamentului meu doresc sa montez o camera de supraveghere, statică, prin intermediul căreia să pot supraveghea peretele repsectiv. Întrebarea mea este:am dreptul sa montez o camera de supraveghere pe peretele exterior al blocului, ținând cont ca voi surprinde imagini nu doar cu peretele, ci si cu aleea de langa si o parte din parcarea blocului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:57, 18 Iunie 2023
Conform normelor GDPR, nu.
www.avocatnet.ro/articol_555...
Să înțeleg că nu am voie?Imaginile surprinse nu le vor ajunge niciunde in altă parte,doar eu le voi vedea

latka a scris:

Conform normelor GDPR, nu.
www.avocatnet.ro/articol_555...

Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
Cosmin F., utilizator
Peretele exterior al apartamentului dvs. este proprietate comuna. Montarea unei camere pe el si supravegherea zonei se poate face doar cu acordul asociatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa ... Simona radu Simona radu Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa monitorizeze mașină proprie sau trebuie autorizație și acordul cuiva? (vezi toată discuția)
E legală camera de supraveghere? JURJIUROZ1977 JURJIUROZ1977 Buna ziua! De câteva luni de zile cam la câteva seri niste derbedei de copii sau adolescenți arunca cu oua, pietre sau alte obiecte spre geamul meu de la ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)