avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca o vaduva are doi copii si are un apartament si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca o vaduva are doi copii si are un apartament si face un testament ...

daca o vaduva are doi copii si are un apartament si face un testament scris de mana ca vrea sa lase mostenire unuiadintre copii 'toata partea care i se cuvine ei din apartament" ce inseamna ca lasa mostenire, a cata parte?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:09, 18 Iunie 2023
3/4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Iustina2 Iustina2 As dori sa ma lamuriti in legatura cu mostenirea pt copil. Sunt o mama divortata cu un copil.Fostul meu sot are un apartament cu doua camere,si pe viitor as ... (vezi toată discuția)
In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)
testament-buna ziua, sunt vaduva si nu am copii, as vrea sa fac testament ... Ralujossi Ralujossi Buna ziua, sunt vaduva si nu am copii, As vrea sa fac testament sa nu las nimic là frati mei, si nici lui mama deoarece le da lor tot ,este posibil sau frati ... (vezi toată discuția)