avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la hotărârile fără apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la hotărârile fără apel

Recurs la hotărârile fără apel

Pot fi folosite probe/motive și de apel având în vedere că este fără drept de apel?
Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
valyd11, utilizator

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva cererii de indreptare a erorii materiale patrickbv patrickbv buna ziua, am avut pe rol un proces de partaj bunuri comune, a carui solutie am contestat-o cu apel in termen (fondul a fost viciat de marturii mincinoase ... (vezi toată discuția)
Apel ContSters230219 ContSters230219 intr-un apel nemotivat pot cere refacerea unor dovezi? cererea de refacere a dovezilor pot constitui motive de apel? evident ca ma refer la probele pe ... (vezi toată discuția)
Atacarea unei hotarari a tmb la curtea de apel inainte the motivarea acesteia Artigas Artigas Va salut, As vrea sa stiu in ce conditii este posibila atacarea unei hotarari a TMB inainte de motivarea aceasteia de catre instanta,avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)