avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... B Buna ziua, doresc sa aflu parerea d-voastra, in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

B Buna ziua, doresc sa aflu parerea d-voastra, in urmatoarea ...

B
Buna ziua, doresc sa aflu parerea d-voastra, in urmatoarea speta,
Suntem in ianuarie 2021, SRL-ULnostru are in derulare o conventie (Legea 76/2002, art.85) , si mai depunem o cerere pt.o alta conventie.
In luna aprilie 2021 un salariat din Conventia aflata in derulare, isi depune demisia, dar din greseala i se desface Contractul de munca cu art.55,-b lucru interzis de lege. Dupa trecerea celor doi ani , am solicitat aprobarea dosarului dar m-i s-a spus ca societatea este decazuta din drepturi, cu toate ca , in momentul depunerii cererii, nu aveam nici o interdictie, iar raspunsul lor a fost ca au trecut perioada de un an.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 19 Iunie 2023
După depunerea cererii se fac cercetări în privința dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dati-mi un sfat! bobo2010 bobo2010 Buna ziua! M-am angajat acum 1 an si 10 luni la o firma, printr-o conventie de 3 ani pentru tinerii absolventi.Pe scurt contractul semnat intre firma si ... (vezi toată discuția)
Contestatie magyari magyari Un angajat, incepand din luna aprilie nu a mai primit nici un ban, ca si salariu. Ca urmare a acestui fapt, a comunicat verbal conducerii ca nu mai este dispus ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de muna/va rog frumos sa ma ajutati PatriP PatriP Buna seara, Sunt angajata la o banca si am anuntat acum o saptamana ca vreau sa plec dar la insitentele directoarei nu mi-am depus demisia imediat ( a vrut ... (vezi toată discuția)