avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fuziunea unei firme
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fuziunea unei firme

as dori sa stiu in cazul fuziunii a doua firme se poate sa existe fuziune intre doua firme una platitoare de tva si una neplatitoare iar cea neplatitoare de tva sa o absoarba pe cea platitoare fara sa devina platitoare de tva?
Cel mai recent răspuns: Bonutzu , utilizator 00:01, 28 Ianuarie 2010
:duh: ne-ati ametit :hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare societate civila de avocatura ane mari ane mari Buna ziua, am urmatoarea intrebare: in urmadivizarii unei societati civile de avocatura care e platitoare de tva (sca) rezulta un nou sca care fuzioneaza cu ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie andr_georgi andr_georgi Va rog sa ma ajutati cum anume trebuie sa procedez: Am o societate A care absoarbe o societate B. SI TREBUUIE SA FAC FUZIUNEA. M-am documentta dupa ... (vezi toată discuția)
Fuziune sau cesionare firma Cristea Marian@ Cristea Marian@ Buna ziua as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva...societatea mea achizitioneaza un proiect startup ....intrebarea mea este daca firma mea e platitoare de ... (vezi toată discuția)