avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Garda de mediu are acces pe o proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Garda de mediu are acces pe o proprietate privata, ...

Buna ziua! Garda de mediu are acces pe o proprietate privata, unde nu exista sediu de firma, a unei persoane fizice? Si daca da in baza carui articol lege? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Eduard898 , utilizator 08:17, 21 Iunie 2023
Legea nr. 137/ 1995 privind protectia mediuui mentioneaza:
-Art. 67 Inspectorii, numiţi de autoritatea centrală pentru protecţia mediului pentru a-şi exercita atribuţiile, pot intra, în condiţiile legii, cu autorizaţia autorităţilor de mediu, oricând şi în orice incintă unde se desfăşoară o activitate generatoare de impact negativ asupra mediului. Persoana fizică sau juridică prejudiciată, ca urmare a exercitării atribuţiilor de inspecţie, poate depune plângere la instanţa judecătorească competentă, în termen de 30 de zile de la data constatării acesteia.
Cuantumul compensaţiei pentru eventualele daune produse se stabileşte prin acordul părţilor, iar în caz de neînţelegeri, de către instanţa competentă.
Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Legea nr. 137/ 1995 privind protectia mediuui mentioneaza:
-Art. 67 Inspectorii, numiţi de autoritatea centrală pentru protecţia mediului pentru a-şi exercita atribuţiile, pot intra, în condiţiile legii, cu autorizaţia autorităţilor de mediu, oricând şi în orice incintă unde se desfăşoară o activitate generatoare de impact negativ asupra mediului. Persoana fizică sau juridică prejudiciată, ca urmare a exercitării atribuţiilor de inspecţie, poate depune plângere la instanţa judecătorească competentă, în termen de 30 de zile de la data constatării acesteia.
Cuantumul compensaţiei pentru eventualele daune produse se stabileşte prin acordul părţilor, iar în caz de neînţelegeri, de către instanţa competentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! garda de mediu are acces in curtea mea daca eu nu ... Eduard898 Eduard898 Buna ziua! Garda de mediu are acces in curtea mea daca eu nu ii permit acest lucru? Sau ma obliga vreun articol sa le permit accesul (vezi toată discuția)
Spalatorie auto nicoletavlaicu nicoletavlaicu ce conditii trebuiesc indepliite pt.spalatorie auto si ce acte sunt necesare 'eu sunt i.i.trebuie sa ma fac srl? (vezi toată discuția)
Infintarea uni spalatorii auto cosmina22 cosmina22 Sunt o tanara de 18 si vreau sa imi deschid o spalatorie auto.Cu ce ma ajuta statul? A m inteles ca se dau fonduri la tineri care isi fac o afacere.Asa e? (vezi toată discuția)