avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, În 03.05.2022 a fost pronunțat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, În 03.05.2022 a fost pronunțat divorțul ,cu domiciliul ...

Bună seara,
În 03.05.2022 a fost pronunțat divorțul ,cu domiciliul minorilor la tata ,am facut apel unde am avut proces pe 13.06.2023 pt domicilul minorilor si a ramas in prinuntare pt 28.06.2023.Pe 17.01.2023 soțul a decedat ,după deces mama și sora lui au luat din casa toate actele,cheile de masina fiind bunuri comune cumpărate în timpul casniciei.Eu doresc sa fac succesiunea dar neavând actele nu pot face nimic.Pot face plângere la politie împotriva lor sa îmi pot recupera actele ?sau ce ma sfătuiți sa fac!
Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ciucaclaudia , utilizator 21:09, 21 Iunie 2023
Buna ziua! Situatia est eceva mai complicata si de aceea singura recomandare este sa apelati la un avocat deoarece sunt multe elemente care trebuie rezolvate in cazulk dumneavoastra ca urmare a decesului sotului, inclusiv legat de domiciuliul minorilor, etc.
Buna ziua,
Astept pana pe 28.06 cand se pronunta instanta si in functie de decizia instantei( nu vad alta varianta decat domiciliu copiilor la mine) sa consult un avocat pt a rezolva situatia.
ati facut sau nu partajul? exista o pronuntare a instantei pe acest subiect?
Nu s-a făcut partajul,doar divort fără partaj.

adriandimitriu a scris:

ati facut sau nu partajul? exista o pronuntare a instantei pe acest subiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, În data de 03.05.2021 am primit comunicare hotarare ... ciucaclaudia ciucaclaudia Bună seara, În data de 03.05.2021 am primit comunicare hotarare civila de divort în care se mentineaza:divort culpa comuna,custodie comuna ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru introducerea unei actiuni de divort P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, Ptr deschiderea actiunii de divort ce acte ar trebui sa prezint ? Cam cat ar dura pana la pronuntarea divortului daca suntum de acord cu toate ... (vezi toată discuția)
divorț. bună seara. ce proceduri sunt la un divorț dacă sunt 2 copii ... Fyfi Fyfi Bună seara. Ce proceduri sunt la un divorț dacă sunt 2 copii minori si o casă pe numele ambilor soți? (vezi toată discuția)