avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil, indemnizație creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil, indemnizație creștere copil, inserție

Vă salut cu respect ! Vă rog frumos să mă ajutați cu o informație. În cazul unui copil adoptat, dacă soția se află în concediu creștere copil și ia indemnizația pentru copil, la sfârșitul perioadei de concediu creștere copil, eu ca tată pot să beneficiez de stimulentul de inserție daca stau o lună acasă cu copilul ? Mulțumesc anticipat pentru lămuriri !
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 10:08, 20 Iunie 2023
Bunîă ziua,

Pentru mai multe informații, accesați linkurile următoare:
- www.avocatnet.ro/articol_579...
- www.avocatnet.ro/articol_504...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lndemnizatie crestere copil, stimulent de insertie pentru tata - noua lege ConstantinLiviu ConstantinLiviu Buna ziua, Am o intrebare , va rog, daca se poate sa ma ajutati. Momentan , sotia este in crestere copil 2 ani pana la data de 12 august 2017 cu cel ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am o nelămurire in privinta unui prenatal . eu si ... MadalinDima MadalinDima Buna seara. Am o nelămurire in privinta unui prenatal . eu si sotia mea avem un copil cu handicap grav , pt care sotia mea este asistent personal la primarie. ... (vezi toată discuția)
Data de revenire din concediu de crestere a copilului pana la 1 an galcsb galcsb Copilul meu s-a nascut pe 7 Mai 2013.Am ales CCC de 1 ani.Am 2 intrebari: 1.Pot sa stau pana la sfarsitul lunii Martie 2014 in CCC,urmand ca de la 1 Aprilie ... (vezi toată discuția)