avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ! Soțul are un credit pe casa cu ipoteca ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ! Soțul are un credit pe casa cu ipoteca în care ...

Bună ziua ! Soțul are un credit pe casa cu ipoteca în care eu sunt coplatitor ,as dori sa știu care sunt drepturile mele în caz de divorț!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:20, 21 Iunie 2023
Daca casa a fost achizitionata in timpul casatoriei cu credit ipotecar, atunci sunteti coproprietari si coplatitori iar casa va face parte din bunurile comune ce vor fi impartite in caz de divort intre soti!
cred ca ati cumparat casa inainte de casatorie, caz in care aveti doar un drept de creanta pt ratele platite in comun.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj asdfgh!1 asdfgh!1 Buna ziua! Situatia este urmatoarea: sunt in divort cu sotia si as dori sa stiu ce se va intampla in cazul partajului cu bunurile noastre. Apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)
Titular - prima casa alegzandra22 alegzandra22 Sotul meu a achizitionat o casa prin programul \\\\"prima casa\\\\" cu o luna inainte sa ne casatorim. Exista vreo solutie prin care am putea sa fim amandoi ... (vezi toată discuția)