avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! In legatura cu concediul medical la privat. ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! In legatura cu concediul medical la privat. Are dreptul ...

Buna ziua! In legatura cu concediul medical la privat. Are dreptul angajatorul sa ceara rezultatul analizelor ginecologice ca sa le ataseze la dosar? Eu nu am mai intalnit asa, din moment ce ele sunt confidentiale.
A doua intrebare este daca este normal ca angajatorul sa semneze in locul meu protectia muncii. Pot da in judecata angajatorul pentru asa ceva? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bianca Vasiliev , utilizator 09:41, 20 Iunie 2023
Din cate stiu... nu are voie, doar medicul de medicina muncii va poate cere anumite acte medicale sau sa va trimita la anumite controale medicale, daca considera necesar...

Legat de semnatura... nu este legal si puteti face plangere la ITM si la politie pentru fals in insrisuri (sau cum se cheama fapta...).
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal leonte.adia leonte.adia Buna ziua, Am si eu o problema si sper din suflet sa ma puteti ajuta.Medicul ginecolog mi-a dat o adeverinta pentru a ramane in concediu risc sarcina, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: salariata ( fisa aptitudine ... a.stancu@ a.stancu@ Buna ziua, Am urmatoarea situatie: salariata ( fisa aptitudine declarata la ex periodic apt) lesina la locul de munca se cheama ambulanta ( 2 zile la rand) ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in urma ecografiei de trimestru 2 sa recomandat concediu ... Andreea Liliana N Andreea Liliana N Buna seara, in urma ecografiei de trimestru 2 sa recomandat concediu de risc maternal. Cei de la medicina muncii mi-au întocmit un raport in care se ... (vezi toată discuția)