avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITĂ
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITĂ

Bună ziua! De curând am primit un titlu executoriu referitor la asigurarea sociala de sănătate, cu termen de plata în 15 zile, însumând 1020 lei. As dori sa știu dacă pot contesta acest document în instanta spre anulare deoarece eu plec din tara și nu va mai beneficia nimeni de aceasta asigurare și nu are rost sa dau niște bani aiurea.Aștept răspunsul dumneavoastră. Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 20 Iunie 2023
robert_marius, utilizator
Eu va recomand sa va clarificați situația, respectiv sa platiti sau sa contestați. Daca lăsați lucrurile asa veți ajunge sa fiți executat silit chiar dacă plecați în străinătate iar sumele ce se vor adăuga în timp vor fi foarte mari. În ceea ce privește contestarea sumelor trebuie identificat ce a determinat stabilirea sumei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa administratia financiara de plata in 15 zile cristi_ro cristi_ro Am primit de la administratia financiara o adresa prin care ma anunta ca trebuie sa platesc o anumita suma de bani in 15 zile. Aceasta suma de bani pe care ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa - executare silita inceputa eugen82 eugen82 Se poate depune declaratie rectificativa in minus la o declaratie 100 pentru neplata careia (a sumei din declaratie) a fost deja inceputa executarea silita ? ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu DanielSochiriac DanielSochiriac Este posibil sa se conteste in instanta un titlu executoriu?Daca da care ar fi procedura care trebuie urmata.Multumesc anticipat celor care vor raspunde la ... (vezi toată discuția)