avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am un vecin deasupra, laetajul 6(eu stau la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am un vecin deasupra, laetajul 6(eu stau la 5), care ...

Buna ziua.
Am un vecin deasupra, laetajul 6(eu stau la 5), care de vre o 15 ani ne hartuieste, pe mine si familia mea. ne face mereu plangere la politie, bate noaptea in tavan, injura etc. Am zis sa il las in pace, sigur este nebun. Saptamana trecuta chiar a exagerat; a facut plangere la protectia copilului, ca cica copiii sunt maltratati.
Copiii mei au terminat scoala cu premiu, merg la tot felu de activitati extra scolare....Cei de la protectia copilului au constatat ca plangerea este falsa.
Astazi a venit iar politia la mine, ca fac copiii galagie.....
Eu as vrea sa aflu cine tot face plangere? Banuiesc ca vecinul de sus....dar nu sunt sigura.
Cum pot face sa aflu de la politie si protectia copilului cine tot face plangeri?
Daca este vecinul de sus, vreau sa il dau in judecata pentru hartuire.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:57, 20 Iunie 2023
ne face mereu plangere la politie,

Eu as vrea sa aflu cine tot face plangere?

Pana la urma cunoasteti sau nu ca vecinul este autorul plangerilor adresate politiei?
Va confruntati cu situatie delicata deoarece informatia pe care o doriti se afla sub incidenta GDPR
Autoritatea politiei are cunostiinta despre reclamant prin sesizarea/plangerea adresata unitatii de politie,dar dispozitiile GDPR interzic comunicarea de date ale reclamantului
Daca aveti certitudinea ca vecinul de sus este autorul plangerilor ,aveti dreptul legal sa formulati si dv plangere -daca aveti dovezi temeinice fie pentru amenintare,pentru hartuire
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu cine ma tot reclama? cristiat cristiat Buna ziua! In ultima vreme, dupa ce am reclamat niste vecini pentru petreceri, am inceput sa ma trezesc cu reclamatii la Politia Locala cum ca al meu caine ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin Florii2019 Florii2019 Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)
Plangere mincioasa din partea unui vecin Marta0000 Marta0000 Buna Rog pe cei in competenta sau eventual pe cei care s-au confruntat cu astfel de situatii sa imi dea un sfat. Sunt terorizat de un vecin, hartuit aproape ... (vezi toată discuția)