avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Am si eu o problema.Soacra-mea are o poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Am si eu o problema.Soacra-mea are o poprire pe conturi.Si ...

Buna ziua.Am si eu o problema.Soacra-mea are o poprire pe conturi.Si are si o Interprindere Individuala,pe numele ei,si un cont deschis pe firma ptr a intra niste bani pe co medicale.Au voie sa puna poprire si pe acest cont?Multumesc de eventuale raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Elena fasioiu , utilizator 09:42, 21 Iunie 2023
Concediile medicale cred ca au fost platite iar angajatorul recupereaza niste sume ale sale platite cu titlu de CM catre salariat. deci sunt venituri ale angajatorului care pot face obiectul popririi.
Si am putea duce la casa de asigurari alt cont ptr a face viramentul?Ca nu a intrat niciun concediu medical pana acum

GISCAN, TIBULEAC SI ASOCIATII SPARL a scris:

Concediile medicale cred ca au fost platite iar angajatorul recupereaza niste sume ale sale platite cu titlu de CM catre salariat. deci sunt venituri ale angajatorului care pot face obiectul popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea primului copil si concediu medical de sarcina si lauzie pentru cel de-al doilea popgabrielamaria popgabrielamaria buna ziua. va rog sa ma ajutati urgent si pe mine inr-o problema: daca o persoana care se afla in ccc pana la 2 ani de la data de 05.01.2010 iar la data ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am și eu nevoie de un răspuns va rog cu privire ... Maria2rc Maria2rc Buna seara! Am și eu nevoie de un răspuns va rog cu privire la o poprire pe salariu. Am fost în concediu creștere copil, acum mi am dat demisia și ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire venit ContSters70762 ContSters70762 Buna seara, am urmatoarea situatie si intreband aici poate ma ajuta cineva: Sunt in executare silita pentru un credit de nevoi personale - adresa de ... (vezi toată discuția)