avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Bună ziua , am primit amenda PFA Ianuarie 2022 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Bună ziua , am primit amenda PFA Ianuarie 2022 completare formular ...

Bună ziua , am primit amenda PFA Ianuarie 2022 completare formular covid intrare in tară . Între timp s a dat legea anulării amenzii de 3.000 lei doar că cei de la primarie au invocat ca nu o pot anula până nu vin cu hotărârea judecătorească precum ca toate amenzile primite in aceea perioada se pot sterge . Mă poate ajuta cineva in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:52, 21 Iunie 2023
Buna ziua, ati facut o cerere scrisa? Aveti un raspuns scris de la Primarie? Presupun ca in instanta nu ati contestat amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să ... ????.Mihai ????.Mihai Bună ziua , am primit o înștiințare de la primărie , să mă prezint in termen de 15 zile sa achit o amendă de la DSP ( 3000 lei) pentru că nu am ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda dsp nmhd nmhd Buna ziua, Am primit in ianuarie o amenda de la DSP cum ca am intrat in țară fara sa completez un formular. Nu am contestat-o deoarece știam ca exista un ... (vezi toată discuția)
Salut! am primit o amenda pentru necompletarea formularului digital ... Daniel0192 Daniel0192 Salut! Am primit o amenda pentru necompletarea formularului digital de întrare în tara, în data de 4/2/2022, am primit plicul in data 6/4/2022 dar nu ... (vezi toată discuția)