avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! De curand am intrat in posesia buletinului ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! De curand am intrat in posesia buletinului de calcul ...

Buna ziua!
De curand am intrat in posesia buletinului de calcul al pensiei.
Comparand veniturile luate in calcul cu cele din adeverinta de venituri si sporuri lipsec 75.617.257 de lei (perioada pana la 01.04.2001)
Ce se poate face?
-sa depun adeverinta in care sunt toate sumele care formeaza venitul brut
-sa astept pana la"marea" recalculare
Multumesc!
Cu stima ,
Dinu Cafelute.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 24 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de pensie primita trebuie contestata in instanta de judecata, in termen de ... (cel mentionat pe decizie).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform prevederilor art 139 alin 1 din Legea 127/2019 decizia emisa de Casa de Pensii poate fi contestata in termen de 45 zile de la comunicare la instanta judecatoreasca competenta.

Contestatia este de competenta tribunalului în a carui raza teritoriala aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua m-am pensionat in 2019 pe baza legii 263/2019. vreau ... uca2015 uca2015 Buna ziua M-am pensionat in 2019 pe baza legii 263/2019. Vreau sa initiez actiune in instanta pt acordarea sporului de grupa a II a dovedit cu adeverinta si ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de pensionare Mitika56 Mitika56 Bună ziua, Doresc să aflu care sunt pașii pentru înaintarea unei contestații a Deciziei de pensionare conform legislației în vigoare, Care sunt pașii ... (vezi toată discuția)
Care este instanta judecatoreasca competenta la care depun decizia de pensie? calcris calcris Ma intereseaza sa stiu care este instanta judecatoreasca competenta la care pot depune contestatia deciziei de pensie comunitara pentru limita de varsta. ... (vezi toată discuția)