avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! In urma cu un an am vândut vecinului o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! In urma cu un an am vândut vecinului o parte din ...

Buna seara !
In urma cu un an am vândut vecinului o parte din terenul meu, însă de curând s-a descoperit ca pe teren ar exista o conducta de apa, dansul are construită o casa pe acel teren iar acesta ma amenință ca ma va da in judecata. Poate face acest lucru ?
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2023
Diana Marica, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:30, 3 Ianuarie 2024
Buna ziua! Teoretic poate sa va cheme in judecata, practic nu stiu pentru ce sa va cheme in judecata. Daca Vecinul a construit pe terenul respectiv trebuia sa obtina autorizatie de constructie iar cu aceasta ocazie, Primaria, trebuia sa ii comunice ca pe terenul respectiv trece o conducta de alimentare cu apa si ca nu poate construi. Va asteptam cu detalii privind vanzarea terenului pentru o incadrare cat mai corecta.
ce statut avea terenul la momentul vanzarii?

adriandimitriu a scris:

ce statut avea terenul la momentul vanzarii?

Teren intravilan
statut=agricol/livada/pasune/curti-constructii/...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe orice teren intravilan? kpas2005 kpas2005 se poate construi pe orice teren intravilan?multumesc. (vezi toată discuția)
Diferenta intre intravilan pasune si intravilan curti constructii mr_johnny142004 mr_johnny142004 Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns,am inceput transformarea unui teren extravilan pasune in intravilan pentru contructii civile.Am ajuns la ... (vezi toată discuția)