avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați într-o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. Am ...

Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. Am comandat niste mobila executată la comanda. Am încheiat cu firma respectiva un contract de prestari servicii in care sunt prevăzute niste termene, niste penalizări, etc. Ideea este că, a fost livrata 3/4 din mobila, deoarece restul a fost făcută greșit, urmând a fi refăcută. Ce va întreb? Ce cale legală ar trebui sa urmez pt a primii și restul comenzii și eventualele despăgubiri prevăzute în contract din cauza întârzierii finalizării comezii ? Daca este o persoana dispusa sa mă ajute in acest sens. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: pref0022 , utilizator 17:05, 21 Iunie 2023
In prima faza ii notificati ca nu au respectat termenii contractului, nu au livrat marfa la timp, in conditiile din contract... si vreti daune... apoi, daca nu va intelegeti amiabil, cu ajutorul unui avocat mergeti in instanta si cereti daunele din contract...
Notificarea de mai sus o poate face si un avocat, asa poate are mai multa valoare in ochii patronului...
Am înțeles. Va mulțumesc pt răspuns. Am trimis în prima fază o notificare în scris redactată de mine in care am specificat clauzele din contract. Aștept un eventual răspuns sau sa îmi trimită macar restul de mobila. Daca nici așa nu dorește, atunci am să apelez la un avocat in domeniu pt a trimite acea notificare semnata și parafată de către avocat. O rugăminte as avea la utilizatori: îmi puteți recomanda un avocat specializat in acest domeniu? Va mulțumesc. Cu stima.
Pe site nu se pot face recomandari dar puteti alege si contacta unul din lista de mai jos www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Sau prin rude, prieteni...
Ultima modificare: Miercuri, 21 Iunie 2023
Ionut.ion, utilizator
Ok. Am înțeles. Mulțumesc oricum pt raspuns și sugestii. Cu stima.
Ok. Am înțeles. Mulțumesc oricum pt raspuns și sugestii. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am comandat mobila de bucatarie pe comanda care a fost livrata ... miteak miteak Am comandat mobila de bucatarie pe comanda care a fost livrata si montata doar partial. Reprezentantul firmei de mobila m-a asigurat ca va reveni cu telefon sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu andrea_a andrea_a Buna ziua, Problema mea este relativ simpla, dar am nevoie de un expert care sa ma ajute in demersurile legale. In septembrie am facut comanda pentru ... (vezi toată discuția)
Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)