avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Recuperare prejudiciu

Buna ziua,

Problema mea este relativ simpla, dar am nevoie de un expert care sa ma ajute in demersurile legale.
In septembrie am facut comanda pentru mobila de bucatarie la un atelier. Am achitat avans 50% din lucrare si ni s-a livrat jumatate din comanda in luna martie.
Nici pana acum nu au venit cu a doua parte si nici nu au de gand, desi noi intre-timp am mai achitat o suma.

Exista contract care prevede si penalizari in cazul intarzierilor.
As avea nevoie sa trimit o notificare prin intermediul unei case de avocatura, dar nu stiu unde sa ma adresez.

Ma puteti ajuta?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: andrea_a , utilizator 10:24, 18 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. am ... pref0022 pref0022 Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. Am comandat niste mobila executată la comanda. Am încheiat cu firma respectiva un contract de ... (vezi toată discuția)
Penalitati calculate anticipat la asociatia de proprietari marilyn31 marilyn31 ce lege fiscala permite asociatiilor de proprietari sa impute la plata pe lista de chetuieli afrente unei luni, penalitati de intarizere afrente lunii imediat ... (vezi toată discuția)
Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)