avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am comandat mobila de bucatarie pe comanda care a fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am comandat mobila de bucatarie pe comanda care a fost livrata ...

Am comandat mobila de bucatarie pe comanda care a fost livrata si montata doar partial. Reprezentantul firmei de mobila m-a asigurat ca va reveni cu telefon sa stabilim restul detaliilor. Deja trecuse termenul promis si l-am sunat din proprie initiativa, m-a tot amanat pana cand m-a blocat complet. Avem contract si plata integrala. Factura si contractul este pe persoana juridica. Pot solicita ajutor ANPC sau trebuie sa ma adresez instantei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:26, 8 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Inaintati o notificare, prin avocat, prin care solicitati predarea mobilei, ori rezilierea contractului, cu restituirea pretului platit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
anpc nu va poate ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara . in luna ianuarie pe data de 20 am plătit un avans ... domi1 domi1 Bună seara . In luna ianuarie pe data de 20 am plătit un avans pt.mobila la comanda .mai exact 11000 lei reprezentând 50 % din total. Pe contract ... (vezi toată discuția)
Comanda achitata si neonorata andrei_70 andrei_70 Acum ceva timp am cumparat de la un magazin de mobila o serie de produse. Cand spun ca le-am cumparat ma refer la faptul ca le-am achitat, suma fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Sesizare anpc pentru retur mobila facuta pe comanda adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, cum putem obtine banii platiti in avans pe mobila in conditiile in care s-au produs pagube in timpul montajului mobilierului (deteriorare profunda ... (vezi toată discuția)