avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REFUZ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REFUZ

Buna.Problema mea ar fi in mare urmatoarea:acum 3 ani am avut un accident de munca iar anul trecut am fost lasat in somaj de la firma respectiva.Am solicitat o copie dupa dosarul intocmit cu ocazia accidentului de munca pentru ca vreau sa ii actionez in instanta dar refuza sa imi dea copii dupa actele din dosar.As dori sa imi spuneti ce sa fac,unde sa reclam aceasta situatie pentru a putea avea acces la acel dosar,ma tot amana si in ultima vreme nici macar nu ma mai lasa sa intru in sediul firmei pentru a cere acele acte.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gina.rece , utilizator 14:24, 27 Ianuarie 2010
accidentele de munca se declara si la ITM, parchet, incercati sa cereri copii de acolo.
Din cate stiu eu accidentele de munca se investigheaza de procuror.
Cred ca ar trebui sa va adresati parchetului pentru a obtine copii ale dosarului.
lukacs a scris:

accidentele de munca se declara si la ITM, parchet, incercati sa cereri copii de acolo.

Cand puterea are dreptul,dreptul mai are putere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca cu invaliditate temporara de munca ciubomic ciubomic am avut un accidenct de munca in data de 4septembrie 2012 in urma caruia sunt in incapacitate de munca si mentionez ca sunt in continuare internat in spitalin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza carui temei legal putem cere de la itm dosarul ... HRBP HRBP Buna ziua, In baza carui temei legal putem cere de la ITM dosarul de cercetare a unui accident de munca, cercetat de ITM, fiind cu invaliditate. Multumesc (vezi toată discuția)
Control itm. Imparatul Imparatul Ce se poate intampla, daca cei de la ITM vin in control si eu inchid cu lacat portile la societate? Pot intra cu vreun mandat, cu vreo autoritate? Au vreo ... (vezi toată discuția)