avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! De ce se tot amână confirmarea de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! De ce se tot amână confirmarea de renunțare la ...

Buna ziua! De ce se tot amână confirmarea de renunțare la urmărirea penala?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:15, 22 Iunie 2023
Daca aveti avocat angajat discutati cu el sa depună concluzii scrise în apărare.
Contează mult rolul activ al avocatului.
In afara de prezenta acestuia la termenul de judecată, apărătorul poate si ulterior sa aibă un rol activ pentru o soluționare favorabila.

Judecatorul este nehotărât ce soluție sa pronunțe și acest lucru nu este deloc in favoarea dvs.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu marijuana in septembrie, ulterior chemat la ... Ghostemane Ghostemane Am fost prins cu marijuana in septembrie, ulterior chemat la sediul diicot si la centrul antidrog. Am primit citatie sa ma prezint astazi la tribunal la ora ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare czs czs o intrebare:Cate termene de amarari in pronuntare se pot da la o plangere impotriva solutiei de netrimitere in judecata?sunt la al 4-lea termen. (vezi toată discuția)
Disconcordanta intre site si realitate utilizatorutil1 utilizatorutil1 Am fost la tribunal chemat in vederea confirmarii RUP. In completul de de judecata, atat procurorul, cat si judecatorul au fost de acord cu confirmarea, insa ... (vezi toată discuția)