avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Disconcordanta intre site si realitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Disconcordanta intre site si realitate

Am fost la tribunal chemat in vederea confirmarii RUP. In completul de de judecata, atat procurorul, cat si judecatorul au fost de acord cu confirmarea, insa pe portal.just.ro, solutia apare ca fiind amanare. De ce exista aceasta disconcordanta intre ce s-a intamplat si ce apare pe site?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:43, 15 Decembrie 2018
Probabil s-a amânat pronuntarea.
Prin amânarea pronunțării se poate ca decizia sa fie schimbată?
Multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Probabil s-a amânat pronuntarea.

Decizia nu a fost inca luata, cred ca asta nu ati inteles dvs.
Nu este obligatoriu sa se schimbe soluția care va pare sa iasa dar judecătorul nu a fost încă de acord deoarece el își exprimă acordul sau dezacordul cand pronunta hotărârea.
Cand veti vedea soluția pronunțată atunci veti afla ce a decis.
Dacă credeți că există ceva probleme puteți angaja avocat pentru a se depune concluzii scrise.Puteti angaja avocat din orice oras pentru a formula si depune concluzii scrise favorabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea concluziilor scrise - conflicte de munca ELA2000 ELA2000 Buna seara! Intrebare mea este daca pot depune amanarea concluziilor scrise - motivul este gasirea unui alt avocat Multumesc! (vezi toată discuția)
Este ilegal sa trimit o scrisoare judecatorului care imi va da sentinta? loreenee loreenee Buna seara. In cadrul unui proces penal la ultima sedinta mi s-a dat dreptul de a lua cuvantul. Dar datorita emotiilor m-am fastacit si nu am prea zis ce ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii Cami88 Cami88 Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: amana pronuntarea la (data) Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării (data sedintei) ... (vezi toată discuția)