avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul voucherelor de vacanță acordate în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul voucherelor de vacanță acordate în instituțiile ...

In cazul voucherelor de vacanță acordate în instituțiile de stat, acestea se acordă pentru perioada concediului prenatal/postnatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 23 Iunie 2023
Cuantumul acordat salariaților sub forma voucherelor de vacanță se stabilește, în condițiile legii, de către angajatori proporțional cu perioada de exercitare a raportului de serviciu sau durata contractului de muncă, într-un an calendaristic.
(NORME METODOLOGICE din 4 martie 2009 privind acordarea voucherelor de vacanță)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajaților Iulian Razvan T Iulian Razvan T La firma la care lucrează soția mea se oferă vochere de vacanță. Este în concediu prenatal de 45 zile lucrătoare, astfel nu se încadrează deoarece ... (vezi toată discuția)
Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane ... frunzaverona@yahoo.com frunzaverona@yahoo.com Un bugetar aflat în concediu medical anul acesta fiind și persoane cu dizabilități are dreptul la tichete de vacanță.? Anul acesta a beneficiat de 25 ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta 2020 condurachi condurachi Buna ziua, am fost angajata intr-o institutie publica pana in luna mai 2020 cand am iesit la pensie. Va rog sa-mi spuneti daca pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)