avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Daca arendatorul a decedat si arendasul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Daca arendatorul a decedat si arendasul solicita rezilierea ...

Buna ziua! Daca arendatorul a decedat si arendasul solicita rezilierea ctr. de arenda primaria poate inregistra rezilierea ctr? Deoarece prezumtivii mostenitori(dupa anexa 24) fara a fi dezbatuta mostenirea doresc sa incheie ctr de arenda pe numele lor sau a unui singur mostenitor.Primaria poate inregistra noul ctr de arenda? Multumesc astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:57, 22 Iunie 2023
Nu se poate nici continua și nici face un nou contract de arenda fără ca mai întâi sa se facă succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Deces arendator orianadiana orianadiana Buna ziua, cum se procedeaza corect in cazul decesului arendatorului? Se reziliaza contractul printr-o decizie a arendasului si se inceie un contract nou cu ... (vezi toată discuția)
Contractul de arendă Golea Gabriel Golea Gabriel În 2015 am încheiat un ctr.de arendă cu o pers.juridica,fără a avea acte de proprietate la numele meu,eu fiind unul dintre moștenitorii defunctului meu ... (vezi toată discuția)