avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de arendă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de arendă

În 2015 am încheiat un ctr.de arendă cu o pers.juridica,fără a avea acte de proprietate la numele meu,eu fiind unul dintre moștenitorii defunctului meu tată într-o viitoare dezbatere succesorala. În aprilie 2018 am dezbătut succesiunea și am rămas unicul moștenitor,după ce mama și sora au renunțat în favoarea mea. Ctr de arendă încheiat în 2015 mai este legal sau a fost legal?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:48, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti acum un nou contrat prezentand arendasului copie dupa actul de la succesiune si apoi duceti copie dupa acelasi act si la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 doar_dana doar_dana Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul decesului arendatorului cand inca contractul ... AlexandraMalaiMare AlexandraMalaiMare Buna ziua! In cazul decesului arendatorului cand inca contractul este valabil, stiu ca se va duce la bun sfarsit de catre mostenitorii acestuia, dar ce acte ... (vezi toată discuția)