avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Acum o luna am avut un accident de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Acum o luna am avut un accident de circulație cu ...

Buna seara! Acum o luna am avut un accident de circulație cu mai multe victime, acestea nu au avut nevoie de spitalizare, si nu au depus plangere, mai trebuie trebuie ca acestea sa scoata certificat medico-legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:56, 23 Iunie 2023
mai trebuie trebuie ca acestea sa scoata certificat medico-legal?

Certificatul medico legal este necesar in cazurile in care partile vatamate intentioneaza depunerea de plangere,
constituirea de parti civile impotriva autorului evenimentului rutier
Daca victimele evenimentului rutier inteleg sa nu ridice peretentii,nu este necesar sa solicite certificat medico legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un accident cu vatamare corporala poate sa ramana fara urmari pentru cel vinovat? ionelushh ionelushh daca un sofer accidenteaza un copil....si-l baca in spital (piciorul rupt) nu s-a facut dosar ,nu i s-a supendat permisul...si nici macar o amenda nu a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier llumi llumi Buna ziua! In data de 01.09.2010...tatal meu a avut un grav accident rutier...l-a lovit un autoturism pe trecerea de pietoni...in urma accidentului tatal meu ... (vezi toată discuția)
Certificat medico-legal ContSters101377 ContSters101377 in cazul in care 2 parti decid sa se impace, in urma unui accident cu vatamare corporala, in fata unui notar, iar victima decide totusi dupa impacare ... (vezi toată discuția)