avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana ...

Bună ziua, la concentrația de 0,09 în aerul respirat ,pana la ieșirea rezultatului la sânge poți conduce ? Se eliberează dovada înlocuitoare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristimarius , utilizator 12:29, 23 Iunie 2023
Pai vi s-a dat exact in mesajul anterior legea.
@Av. Patrascu Razvan
Aveti dreptate, insa tot e o omisiune legislativa, in OUG 195/2002, la alin. 3 de la art. 111, dupa enumerarea lui 102/3/a, art fi trebuit adaugat un "in conditiile din regulamentul de aplicare".
Ultima modificare: Vineri, 23 Iunie 2023
latka, utilizator
Dovada nu I a dat o personal ,I s a spus doar ca mai are voie sa circule 15 zile el neavând permisul la el la momentul când l a oprit ! Permisul a rămas în continuare la el ,politia zis ca nu e nevoie sa l predea momentan ,sa aștepte probele care se pare ca durează mai mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.12 permis suspendat? Raluka1985 Raluka1985 Buna ziua, Sotul meu a fost oprit in trafic dupa ce bause un pahar de bere iar la etilotest a iesit alcoolemie 0.12 . Politistul a retinut permisul pentru 90 ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața. un tânăr oprit de poliția anti drog,test,negativ,control ... Cristina Zaha Cristina Zaha Bună dimineața. Un tânăr oprit de poliția anti drog,test,negativ,control ,zero droguri. Totusi este dus pentru prelevate probe biologice pentru ca \"avea ... (vezi toată discuția)
Eroare aparat drager si recoltare probe sange adina constantin adina constantin buna ziua. am si eu o situatie la care am avut o solutionare surprinzatoare. prietenului meu i s-a solicitat de catre un singur politist sa faca proba cu ... (vezi toată discuția)